nieuws

Interieur – Rustpunt in de badkamer

Geen categorie

Zen is de tweede designradiator van aluminium die door vaste ontwerper Wim Segers voor Vasco is gemaakt.

Interieur – Rustpunt in de badkamer

Met Zen voegt de Belgische radiatorenproducent een product met een zacht en verfijnd karakter aan de collectie toe. Het materiaal zelf, maar ook de afgeronde zijprofielen en de ondiepe, verticale groeven versterken de vriendelijke uitstraling. 

De verticale radiator bestaat uit geëxtrudeerde profielen, die boven en onder op een collector zijn geperst. Segers koos voor aluminium vanwege de goede warmtegeleidende eigenschappen, de lichtheid en het feit dat het materiaal volledig is te recyclen. 

De afgeronde zijprofielen en de vlakke voorkant creëren een onderhoudsvriendelijk product zonder kwetsbare hoeken. Achter de zijprofielen is onzichtbaar een groef aangebracht, waarin eventueel handdoekbeugels kunnen worden geschoven. Deze beugels, verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium, lopen helemaal om de radiator heen. Wandbevestigingen en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd, waardoor ze de lijnvoering niet verstoren.

De radiator is daardoor een elegant, rustgevend element in de badkamer, dat terugkeert in de naam Zen. De radiator beleeft zijn première op de vakbeurzen Bouwinnovatie in Hasselt, de   Batibouw in Brussel en de ISH in Frankfurt. 

www.vasco.be 

Reageer op dit artikel