nieuws

Interieur – Opvallende open haard

Geen categorie

De Zeta is een losse haard met een opvallend uiterlijk, die door de Australische architect John Dimopoulos van het bureau Geoform, Design and Architects is ontworpen voor het merk Ecosmartfire. Dimopoulos gaf zijn ontwerp de naam Zeta vanwege de elliptische vorm en als eerbetoon aan zijn Griekse roots.

Interieur – Opvallende open haard

De draagbare haard bestaat uit een slimme combinatie van hout, leer en roestvast staal. Op een geborsteld of gepolijste roestvast stalen draaivoet leunt de in multiplex uitgevoerde romp.   Hierin is een dunne roestvast stalen doos geplaatst, die dienst doet als haard. De randen zijn afgewerkt met leer. Het scherm van versterkt glas dat aan beide zijden is geplaatst, weerkaatst de vlammen. 

EcoSmart open haard-2.jpg

De leren afwerking is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Net als de andere modellen uit de designreeks van Ecosmartfire brandt de Zeta op ethanol. 

www.ecosmartfire.com 

Reageer op dit artikel