nieuws

Interieur – Eenvoudig ontwerp met hoge lichtopbrengst

Geen categorie

Aangezien leds energiezuinig zijn en gemakkelijk zijn toe te passen, groeit de vraag ernaar. Etap heeft daarom haar assortiment uitgebreid met een nieuw product van het Belgische merk Led Design Innovation (LDI). De WA? is een kleine wandarmatuur, ontworpen door het architectenbureau EER. De naam is simpelweg de afkorting voor wandarmatuur.

Interieur – Eenvoudig ontwerp met hoge lichtopbrengst

Eenvoud typeert het armatuur, zowel in vormgeving als in installatie. De lichtbron is een powerled van 4W op netspan­ning. Het is dus niet nodig extra voeding aan te sluiten. De WA? laat zich dimmen met een standaard dimmer met fase-afsnijding.

Het minimalistische ontwerp en de hoge lichtop­brengst bieden talloze toepassingsmogelijkheden: vloeren, wanden of plafonds zijn te verlichten door de WA? aan de onder- of bovenkant van de wand of op het plafond te monteren. 

www.etaplighting.com

Reageer op dit artikel