nieuws

Personalia – Raad van Bestuur VolkerWessels

Geen categorie

Per 1 januari 2009 is Gerard van de Aalst benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van VolkerWessels. Ook Alfred Vos treedt per 1 januari toe als lid. Naast Van de Aalst en Vos maken Dick Boers en Jan Kees de Pagter deel uit van de Raad van Bestuur.

Van de Aalst, op dit moment lid van de Raad van Bestuur van Reed Elsevier, volgt Herman Hazewinkel op. Hazewinkel maakte zestien jaar (waarvan ruim tien jaar als voorzitter) deel uit van de Raad van Bestuur en zal in het nieuwe jaar toetreden tot de Raad van Commissarissen van VolkerWessels. 

Vos is de opvolger van Andries de Jong, die na 35 jaar, waarvan ruim negen jaar als bestuurslid, per 31 december terugtreedt. Hij blijft nog wel betrokken als adviseur van de Raad van Bestuur bij VolkerWassels. Op dit moment is Vos is werkzaam als Chief Operating Officer Europe van AMB Property Corporation. 

Reageer op dit artikel