nieuws

Personalia – Bouwend Nederland herbenoemt Elco Brinkman als voorzitter

Geen categorie

Het algemeen bestuur van Bouwend Nederland heeft mr. drs. L.C. (Elco) Brinkman herbenoemd als voorzitter voor een nieuwe termijn van vier jaar.

Personalia – Bouwend Nederland herbenoemt Elco Brinkman als voorzitter

Elco Brinkman is sinds 1995 bestuurlijk verbonden aan de Nederlandse bouwsector en is sinds de oprichting van Bouwend Nederland ook hét gezicht van de vereniging.

De komende jaren zullen niet de gemakkelijkste zijn voor de voorzitter van Bouwend Nederland, waar het kunnen halen van rendement absoluut prioriteit zal hebben. Toch schrikt Brinkman er niet voor terug: “Ik zie het als uitdaging en ben meer dan gemotiveerd. We hebben met Bouwend Nederland afgelopen jaren veel bereikt. We staan voor de uitdaging om verdere vernieuwing in de sector te realiseren. Komende jaren worden wat mij betreft in die zin jaren van niet te veel praten, maar vooral veel doen.”

Reageer op dit artikel