nieuws

Interieur – Strakke vorm met doorleefde uitstraling

Geen categorie

Het ogenschijnlijk eenvoudige uiterlijk van de salontafel Wave, een ontwerp van Roderick Vos voor Designonstock.com, biedt bij nadere bestudering fraaie details. Het blad verrast door het verdiepte deel en het gerookte eiken heeft een doorleefde uitstraling, dat contrasteert met de gepolijste aluminium poten.

Interieur – Strakke vorm met doorleefde uitstraling

Ontwerper Roderick Vos wilde als tegenhanger van de organische bladvormen uit de salontafelreeks Lunar een strakkere, meer geometrische salontafel maken. Doordat het eikenhout blad speciaal is behandeld, heeft het een antiek, donker ‘patina’ en worden de nerven beter zichtbaar. 

Wave is 31 cm hoog en verkrijgbaar in drie bladmaten: 84 x 84 cm, 104 x 104 cm en 140 x 84 cm. Vanaf december is Wave verkrijgbaar via de dealers van Designonstock.com.

www.designonstock.com

Reageer op dit artikel