nieuws

Interieur-Rijkdom aan het oppervlak

Geen categorie

Cosentino, fabrikant van oppervlaktematerialen van kwarts en andere soorten natuursteen, lanceerde op de Marmomacc-beurs in Verona de nieuwe collectie Prexury, die bestaat uit halfedelstenen en andere natuurlijke materialen.

Interieur-Rijkdom aan het oppervlak

De elegante en duurzame oppervlakken met buitengewone motieven zijn ontstaan doordat Cosentino materialen gebruikt die traditioneel voor het vervaardigen van sieraden worden ingezet, zoals kwarts, amethist, agaat en jaspis. De reeks bevat twaalf kleuren en afwerkingsvarianten, die de natuurlijke materialen met elkaar combineren tot een decoratief geheel. Halfedelstenen zijn niet alleen fraai om te zien, maar ook hard en duurzaam. Daardoor is het materiaal geschikt als bekleding voor alle interieuroppervlaktes, zowel in de badkamer als in de keuken en van woon- tot slaapkamer.

De collectie is tot stand gekomen dankzij een wereldwijde partnershipovereenkomst tussen Amazing Stone, fabrikant van de collectie, en Cosentino, het Spaanse familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van voorwerpen in natuursteen en semi-natuursteen. 

www.cosentinogroup.net 

www.silestone.com

Reageer op dit artikel