nieuws

Verantwoord Bouwen

Geen categorie

Op maandag 15 december vindt het NBD-congres ‘Verantwoord Bouwen’ in Utrecht plaats. Het congres gaat in op zaken die de komende jaren een grotere rol gaan spelen zoals milieu, duurzaam bouwen en duurzaam inkopen.

Consumenten worden mondiger en eisen verantwoorde keuzes. Minister Cramer heeft als antwoord hierop het startsein gegeven voor de campagne ‘duurzaam inkopen gewoon doen’. Op 15 december wordt bekeken hoe bouwend Nederland hiermee omgaat in de praktijk. 

Aan de hand van praktische voorbeelden van duurzaam bouwen, ecologisch bouwen, Cradle to Cradle, epc verlaging en passief wonen worden de bezoekers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen. Daarbij informeren vakgenoten over hun projecten en toepassingen die een duurzame bijdrage leveren. 

Aan het eind van het congres ‘Verantwoord Bouwen’ wordt antwoord gegeven op de vraag hoe al deze duurzame concepten samen in het architectonische ontwerpproces komen. 

Datum: 15 december 2008. Locatie: Domus Medica, Utrecht.

Ga hier naar het aanmeldformulier

 

Reageer op dit artikel