nieuws

Personalia – Nieuw directielid bij AM Real Estate

Geen categorie

Per 1 november is Michael Vrins in dienst getreden bij AM Real Estate. In zijn functie als adjunct-directeur commercieel vastgoed is hij verantwoordelijk voor de portefeuille kantoren. Ook geeft hij samen met mede-directeur Erik Röling leiding aan de organisatie van het bedrijf.

Micheal Vrins heeft gedurende zijn carrière veel ervaring opgedaan als projectontwikkelaar. Zo was hij hiervoor werkzaam bij Living City. Als projectdirecteur was Vrins onder meer verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling rondom het VandenEnde musicaltheater in de Amsterdamse Zuidas.

Op dit moment is AM Real Estate betrokken bij een groot aantal projecten op het gebied van retail, voorzieningen en kantoren. In de regio Amsterdam zijn diverse kantoren in ontwikkeling, waaronder aan de A10 en de Zuidas. Maar ook elders in het land is de projectontwikkelaar actief, zoals in Hengelo, Best en in de regio Haaglanden.

Reageer op dit artikel