nieuws

Interieur – Vaatwasser in de gootsteen

Geen categorie

Op de Interieur Biënnale in het Belgische Kortrijk is het nieuwste product van keukenapparatuurfabrikant KitchenAid bekroond met een van de eerste Design at Work Awards. In-sink, een afwasautomaat die thuis in de keukenspoelbak kan worden geïntegreerd, kreeg de prijs voor het meest innovatieve concept in de categorie ‘wonen’.

Interieur – Vaatwasser in de gootsteen

De In-sink is een vooral functionele innovatie, waarmee tijdens het koken allerlei kookgerei handig en snel is af te wassen. Het roestvast stalen deksel biedt tevens extra werkbladruimte. Daarnaast is In-sink duurzaam van opzet: hij verbruikt 20% minder water en 30% minder energie dan een doorsnee vaatwasser. Andere innovaties zijn de antibacteriële spoeling en de droogtechnologie Flash Dry: aan het einde van de cyclus opent het deksel zich automatisch zodat de waterdamp kan ontsnappen en het vaatwerk snel en efficiënt drogen.
De integratie van functies en verhoogd gebruiksgemak was de reden voor de jury om KitchenAid een Design at Work Award uit te reiken. 

www.kitchenaid.be

Reageer op dit artikel