nieuws

Interieur – Schijn bedriegt

Geen categorie

In de schijnbaar massief houten zitmeubelen Motley van het Belgische merk Wildspirit zijn functie, techniek en vorm verenigd.

Interieur – Schijn bedriegt

De poefs worden zoals multiplex per laag massief verlijmd, zodra ze een massief blok vormen, worden ze aan een draaibank in vorm gedraaid. De meubelen van cederhout zijn geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Ze bestaan uit verlijmde latjes van 1,2 cm, die via een tand-groefsysteem zijn gemonteerd. De poefen van berkenhout kunnen niet buiten worden gebruikt. De Britse ontwerper Samuel Chan tekende vier varianten: de poef met een doorsnee van 40 cm is er in 42 en in 67 cm hoogte, en de poef van 35 cm hoog is er in twee doorsnedes: 60 en 80 cm.

www.wildspirit.be

Reageer op dit artikel