nieuws

Interieur – Kofferlandschap

Geen categorie

A Pile of Suitcases, het afstudeerproject van Maarten de Ceulaer aan de Design Academy Eindhoven, is onder de naam Valises in productie genomen door Casamania. Onlangs was het ontwerp zowel te zien op de Graduation Galleries, de afstudeerexpositie van de Design Academy Eindhoven, als op de Interieur Biënnale in Kortrijk.

Interieur – Kofferlandschap

Het ontwerp bestaat uit een collage van zes koffers, die elk een vorm en afmeting hebben die is afgestemd op het kledingstuk wat er in kan worden opgeborgen. In de grootste koffers kunnen pakken en jurken hangen, de kleine ‘modules’ zijn voor schoenen, hoeden en accessoires. De ontwerper wilde het luxueuze gevoel van leren koffers koppelen aan een modulaire garderobekast, die van indeling te veranderen is en eenvoudig te verplaatsen is. De gebruiker kan er zijn eigen ontwerp mee maken, doordat de koffers aan de achterkant aan elkaar kunnen worden bevestigd. De koffers sluiten door middel van een magneetje. 

www.casamania.it

Reageer op dit artikel