nieuws

Interieur – Kasten voor decoratie

Geen categorie

Bruynzeel Storage Systems introduceert een nieuw ontwerp van de Compactus Office Electro. Met dit product won het bedrijf in 2006 de innovatieprijs architectuur en office. Dit was ook de aanleiding het ontwerp te verfijnen en beter af te stemmen op de ontwikkelingen in kantoorinrichting.

Interieur – Kasten voor decoratie

De Compactus Office Electro is een verrijdbaar opslagsysteem met een ergonomische elektronische bediening. De verrijdbare kasten kunnen afzonderlijk of allemaal tegelijk worden verplaatst, zodat daar waar nodig een gangpad ontstaat. Er is slechts één toegangspad nodig. 

De nieuwe kasten van Bruynzeel besparen niet alleen ruimte, ze kunnen ook volledig in het interieur worden geïntegreerd. De kasten kunnen in glas, staal en hout worden uitgevoerd of in een kleur. Tevens kan er een logo in de kastenwand worden verwerkt, of een opdruk die de activiteiten of visie van het bedrijf tot uitdrukking brengt of een beeld dat bijdraagt aan een inspirerende werkomgeving.

De kasten kunnen uitgevoerd worden met geluidsabsorberende panelen, waardoor een prettiger werkomgeving ontstaat, en zijn in te zetten als werkplekafscheiding. Er zijn ook lagere varianten leverbaar. 

www.bruynzeel.org

Reageer op dit artikel