nieuws

Dutch Design wint in Tokio

Geen categorie

De presentatie ‘Created in Holland’ is in Tokio bekroond met de eerste prijs voor de beste stand op 100% Design, onderdeel van de Tokyo Design Week.

Dutch Design wint in Tokio

Uit de twintig genomineerden koos de vakjury voor Created in Holland, “vanwege de hoge kwaliteit van de producten en de duidelijke wijze waarop deze worden gepresenteerd.”

Created in Holland is een gezamenlijke presentatie van jonge vormgevers die wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken. Het is de derde keer op rij dat dit jaarlijks terugkerende evenement is georganiseerd. De bedoeling van het evenement is jonge vormgevers te helpen met het beginnen van zaken doen in Japan en tevens het promoten van Nederland als designland.

Dit jaar werd Created in Holland voor het eerst georganiseerd door Tuttobene, een organisatie die een brug slaat tussen jonge ontwerpers en de industrie, de pers en de consument. Zij richt zich op ontwerpers die zich bezig houden met duurzaam design. 

www.tuttobene.nl

Reageer op dit artikel