nieuws

Interieur – Heet van de naald

Geen categorie

Het nieuwe armatuur Heat, een ontwerp van Robin Hood Produkties, is ontleend aan de industriële verwarmingsspiralen die worden toegepast langs de plinten van industriële ruimtes.

Interieur – Heet van de naald

Heat is bedoeld als zelf regelbare werkplekverlichting voor directiekamers, balies of vergaderruimtes. Het armatuur wordt bepaald door de tl-buis, met een daaromheen speciaal ontwikkelde lamellenspiegel. De behuizing is in feite gereduceerd tot de lampvoeten aan weerszijden van het armatuur. De lamellenspiegel laat licht zowel naar boven als naar beneden door en is ‘los’ en draaibaar over de tl-buis geplaatst. Hierdoor kan de gebruiker zelf de richting van het directe en indirecte licht regelen. De lamellenspiegel is zo gedimensioneerd dat deze werk- en beeldschermvriendelijk is en voldoet aan de Europese normen.

Heat is leverbaar in een dimbare uitvoering en in twee lengtes: voor 28W en 54W tl-buizen en voor 35W, 49W en 80W TL-buizen. 

Robin Hood Produkties, onder leiding van Erwin Deibel, maakte naam met de verlichting voor Villa VPRO (1996) i.s.m. MVRDV.

www.robinhoodprodukties.nl

Reageer op dit artikel