nieuws

Oplevering – Donkerbruin en massief

Geen categorie

Conix Architects realiseerde in Rotterdam, aan de noordzijde van Hillegersberg-Schiebroek een U-vormige woning met een oppervlakte van 300 vierkante meter.

    

De living en de eetkamer zijn op het noorden georiënteerd en genieten een prachtig uitzicht. De woning heeft, dankzij zijn vorm, een centrale patio waar de living, de keuken en de eet- en studiekamer om heen zijn gecreëerd. De patio zorgt ervoor dat alle ruimtes worden voorzien van daglicht. De slaapkamers en de badkamer zijn op de eerste verdieping geplaatst. 

    

De gevels zijn voorzien van gelijmde bakstenen met een rotsachtige structuur waarmee de woning een massieve donkerbruine gevel heeft gekregen. Uitzondering vormt de patio die een intiemer karakter heeft gekregen door een gladde en licht bepleisterde afwerking.

    

Reageer op dit artikel