nieuws

Interieur – Goede akoestiek door flexibele kantoorkasten

Geen categorie

De Belgische kantoormeubelenfabrikant Pami lanceert dB2-slide, een collectie schuifdeurkasten met geluidsabsorberende werking. De serie is ontwikkeld met het oog op het groeiende aantal kantoren met open werkvloeren, waar een goede akoestiek vaak lastig te bereiken is.

Interieur – Goede akoestiek door flexibele kantoorkasten

Het eenvoudige, klassieke ontwerp van de dB²slide kasten, met naar keuze ronde of vierkante perforatiepatronen, draagt eveneens bij tot een rustige werkvloer. Het is mogelijk de kasten van glazen deuren en een melamine afwerklaag te voorzien. Bovendien zijn ze op allerlei manieren in te delen, omdat de serie voorziet in legborden, telescopische hangstellen met een blokkeermechanisme, uitschuifbare bakken met een flexibele indeling, een uitschuifbaar consultatiebord, etc. 

De dB²slide kasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en de toplaag is aangepast aan het bureaublad. De poten zijn in hoogte verstelbaar en op de kasten is een magnetische, geperforeerde akoestische rugwand aan te brengen voor nog meer geluidsabsorptie. 

www.pami.be

Reageer op dit artikel