nieuws

Techniek – Nieuwe membranen bij Meuwissen

Geen categorie

Leverancier van technische bouwfolies Meuwissen introduceert twee nieuwe producten: Tyvek UV Facade voor gevels met open voegen en Polytex Pro, de doorontwikkeling op dampopen en waterdicht membraan Polytex 3.

Techniek – Nieuwe membranen bij Meuwissen

Polytex Pro heeft een hoge nagelscheurweerstand en is soepel en daardoor goed te verwerken en eenvoudig te detailleren. De folie is geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassingen, wordt aan de ‘koude’ zijde van de binnenconstructie van gevel- en dakconstructies toegepast en is waterdicht en geschikt voor harde en zachte ondergronden.

Tyvek UV Facade is een beschermend, dampopen en waterdicht membraan voor deels open gevels. De folie voldoet aan de nieuwe 5000 urentest en daarmee aan de laatst gestelde eisen voor folies in gevels met open voegen. Producent DuPont geeft tien jaar garantie. Ook dit membraan wordt toegepast aan de ‘koude’ zijde van de binnenconstructie van gevels of daken. Reparaties en aansluitingen kunnen worden uitgevoerd met Tyvek Tape.

www.meuwissen.nl

Reageer op dit artikel