nieuws

Personalia – Nieuwe partners voor Twynstra Gudde

Geen categorie

Per 1 juli is Twynstra Gudde Adviseurs en Managers drie nieuwe partners en één nieuwe ‘project executive’ rijker.

Erik Jan Rouwenhorst, per 1 juli project executive, werkt sinds 1992 bij Twynstra Gudde. De afgelopen jaren heeft hij zich bezig gehouden met het managen van huisvestingsprojecten in veranderende organisaties, zoals onderwijs, banken, rijksoverheid. Deze werkzaamheden zullen verder worden uitgebouwd.

De nieuwe partners, Paul Favié, Joost van Dolderen en Rob Uyttewaal, zijn allen sinds enige jaren verbonden aan Twynstra Gudde. Van Dolderen en Uyttewaal werken beiden als partner van adviesbureau Core Counsellors, sinds 2006 een dochteronderneming van Twynstra Gudde. Favié is sinds 1992 werkzaam bij Twynstra Gudde zelf.

De kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde. De benoeming van de nieuwe partners past in de ambitie van het bedrijf om verder te groeien in de markten ruimtelijke investeringen, en huisvesting en vastgoed. Bovendien zullen zij een impuls geven aan advisering en begeleiding van opdrachten in het bedrijfsleven.

www.twynstragudde.nl

Reageer op dit artikel