nieuws

NBD volledig vernieuwd

Geen categorie

De Nederlandse Bouw Documentatie (NBD), een uitgave van Sdu Uitgevers BV, business unit Bouw, (www.nbd-online.nl) is verbeterd. De navigatie is duidelijker en de nieuwe zoekmachine levert sneller resultaten op.

Onderdeel van de online zijn de NBD Kennistools, waarop bezoekers een abonnement kunnen nemen. Nieuw is een calculatieprogramma om bouwkosten te berekenen. Begin september wordt NBD Installatiekosten voor de kleinere installateur en zzp-er geïntroduceerd. De kennistools geven daarnaast handleidingen voor het verwerken van materialen en praktische informatie omtrent normen, wet- en regelgeving en het Bouwbesluit.

Nieuw is het NBD Magazine. Het tijdschrift geeft aan de hand van projecten en tekeningen informatie over welke producten de bouwprofessional en installateur het beste voor zijn project kan gebruiken. De informatie uit NBD Magazine, de NBD noviteitennieuwsbrieven en het NBD Presentatieboek verwijzen, bijvoorbeeld met productcodes, naar NBD-online. Aan de thema’s uit het Presentatieboek wordt een congres gekoppeld en de NBD Praktijkmiddagen worden gegeven door de auteurs van de losse publicaties die ook onder NBD vallen.

www.nbd-online.nl

Reageer op dit artikel