nieuws

Interieur – Kleur op de vloer

Geen categorie

Omdat kleurgebruik in onze woon- en werkomgeving een grote invloed op ons welbevinden heeft, biedt Bolon een breed assortiment kleurrijke vloerbedekkingen aan. De nieuwe collectie Spektra bestaat uit zes ontwerpen, elk met andere kleuren en patronen, en allemaal met een lichte metaalglans.

Interieur – Kleur op de vloer

Spektra is een serie vloerbedekking van geweven vinyl, die behoorlijk afwijkt van de koele natureltinten en sobere Scandinavische ontwerpen die Bolon doorgaans produceert. Deze kleurrijke collectie is volgens Bolon bedoeld om emoties op te wekken en een positieve sfeer te creëren. 

In de vloerbedekking zijn dunne draden met een metaalglans geweven, waardoor de vloerbedekking een lichte glans krijgt die, afhankelijk van de kijkrichting, in formaat verschilt. Spektra is samengesteld uit zes dynamische basiskleuren: drie harde en drie zachte kleuren. De collectie bestaat uit gestreepte en eenkleurige ontwerpen.

De technische specificaties van de vorige collectie van Bolon, Eight, zijn ook van toepassing op Spektra. Dit zijn functionaliteit, brandveiligheid, een glad oppervlak, een hoog comfortniveau en milieuvriendelijke fabricage. 

De nieuwe collectie is geclassificeerd als 3.3., de hoogste classificatie voor textielvloerbedekkingen in openbare gebouwen. 

www.bolon.com 

www.brandtbv.nl

Reageer op dit artikel