nieuws

Interieur – Creatief met eikenhout

Geen categorie

In de Room26-collectie combineert Arne Quinze tijdloze en bekende meubelelementen met ‘iets anders’, om zo een uitgebreide productfamilie op te zetten die in allerlei projecten kunnen worden ingezet.

Interieur – Creatief met eikenhout

Basis van de collectie is eikenhout, dat is bekleed met stof, leer of het voor Quinze & Milan kenmerkende waterdichte gecoate en gekleurde schuim. Zo bestaan de zitmeubelen   uit eikenhouten frames met daarop (eventueel verschillend gekleurde) zittingen van vlakke stukken schuim. Ook in de serie Airbenches is dit principe toegepast. Deze banken zijn er in verschillende vormen en afmetingen, zodat zij als modulaire elementen onderling eindeloos kunnen worden gecombineerd tot uiteenlopende zitlandschappen. Zo is er een rechthoek, een boomerang en een kruis, met taps toelopende uiteinden. Optioneel zijn de banken te voorzien van omhoog te zetten rugleuningen. 

www.quinzeandmilan.tv

Reageer op dit artikel