nieuws

Gebrek parkeergelegenheid en hondenpoep grootste irritaties woonomgeving

Geen categorie

Het gebrek aan parkeergelegenheid (24%) en hondenpoep (23%) zijn de grootste irritaties met betrekking tot de woonomgeving van de gemiddelde Nederlander.

Dit blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy onder ruim 1.000 consumenten.Een kwart van de Nederlanders (26%) ergert zich nergens aan. Nederlanders die op het platteland wonen ergeren zich veruit het minst: bijna 6 op de 10 (57%) ergert zich nergens aan met betrekking tot de woonomgeving. De verschillen tussen stedelingen en dorpelingen zijn erg groot. Opvallend is dat met name stedelingen zich veel meer ergeren aan zwerfvuil (22%) dan dorpelingen (8%). Ook tussen huurders en kopers zijn er aanmerkelijke verschillen. Zo ergeren vooral woningeigenaren zich aan het gebrek van parkeergelegenheid (26%) dan huurders (18%). Huurders ergeren zich daarentegen weer meer aan hangjongeren (16%) dan woningeigenaren (8%).

Reageer op dit artikel