nieuws

Project – MedTec-TrilandisLogistics Center van start

Geen categorie

Vorige week is het startsein gegeven voor het MedTec-Trilandis Logistics Center op Trilandis in Heerlen, een initiatief van Archicom Consultants + Architects + Engineers uit Eindhoven.

Project – MedTec-TrilandisLogistics Center van start

Naar verwachting start de bouw medio oktober. De Medtec campus is een complex voor zes tot tien bedrijven uit de medische en life sciences sectoren en maakt ruimte voor 1200 directe en indirecte arbeidsplaatsen. Het project wordt in twee fasen gerealiseerd. De oplevering van de eerste fase vindt plaats najaar 2009; in 2010 wordt fase 2 opgeleverd. De bedrijven kunnen dan beschikken over 65.000 m2 ruimte voor opslag, orderpicking, assembly en customizing, zo’n 9.000 m2 kantoorruimte en +/- 500 parkeerplaatsen. 

De investering bedraagt vijftig à zestig miljoen euro.

Voor meer informatie: : www.medtec-trilandis.nl

Reageer op dit artikel