nieuws

Grote koel- en verwarmingsvermogens

Geen categorie

Wegens de behoefte aan grote koel- en verwarmingsvermogens ontwikkelde EMCO de serie vloerconvectoren ‘emcotherm KQKL’. Voor de gewenste prestatieverhoging maakt het bedrijf gebruik van krachtige, geluidsarme ventilatoren. Mede door het principe van menglucht en verdringingslucht ontstaat een hoog comfort. De convectoren zijn traploos regelbaar.

Grote koel- en verwarmingsvermogens

De convectoren zijn leverbaar in 2-pijps- (koelen of verwarmen) of 4-pijps-uitvoering (koelen en verwarmen), waarbij de breedte van 345 mm voor beide convectoren hetzelfde blijft. Optioneel kan een buitenluchtaansluiting worden geïntegreerd, zodat naast koelen en verwarmen, ventileren met één convector mogelijk is.

De convectoren zijn zowel geschikt voor betonnen vloeren met geluids- en warmte-isolatie, als voor vloeren met een tussenruimte. Naast een standaard assortiment, levert EMCO maatwerk.

www.emco-benelux.com

Reageer op dit artikel