nieuws

Personalia – H.W.J. Bol nieuw bestuurslid Bouwend Nederland

Geen categorie

Ing H.W.J. (Henk) Bol, voorzitter van de directie van BAM Utiliteitsbouw, is toegetreden tot het bestuur van Bouwend Nederland. Bol zal de plaats innemen van Ton Nelissen, die nog tot september als bestuurslid actief blijft.

Personalia – H.W.J. Bol nieuw bestuurslid Bouwend Nederland

De vereniging Bouwend Nederland kent een algemeen bestuur en een bestuur. Beide besturen zijn representatief voor de ledenkring. Grote, middelgrote en kleine ondernemingen, actief in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in de infrastructuur, zijn vertegenwoordigd. 

Het bestuur bepaalt het beleid van de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan het algemeen bestuur. Het bestuur telt acht leden, onder voorzitterschap van Elco Brinkman.

Naast de benoeming van Henk Bol, zijn Adri Voogt en Gem Bot beide herkozen als bestuurslid.

Reageer op dit artikel