nieuws

Interieur – Voor rust in de badkamer

Geen categorie

Hoewel de naam Giquadro doet vermoeden dat het om een Italiaans merk gaat, zijn de initiatiefnemers twee jonge Nederlandse ontwerpers.

Interieur – Voor rust in de badkamer

Zij presenteren dit jaar een nieuwe serie wastafels met veelal kwadratische verhoudingen en uitsluitend rechte hoeken. De structuren in het gebruikte natuursteen zorgen ervoor dat elke wastafel uniek is. 
Giquadra voert twee verschillende lijnen: de Quadro-serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen, waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. Het water vloeit via de naden in de bodem op natuurlijke wijze weg en alle accessoires zijn in roestvast staal uitgevoerd.

De collectie Flatline bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. Deze worden opgehangen met roestvast stalen muurbeugels die onder de wastafel verdwijnen, waardoor het als een puur brok steen uit de wand lijkt te komen. 
De Flatline serie is leverbaar in zwart natuursteen. Bij beide series zijn Tables te bestellen, deze zijn van hetzelfde materiaal en de afmetingen passen bij de Quadro Basin en Flatline wastafels. Een platform naast of onder de wastafel maakt het design af en biedt op stijlvolle wijze opbergruimte.

www.giquadro.com

Reageer op dit artikel