nieuws

Interieur – Oog voor detail

Geen categorie

Een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat wil het Nederlandse meubelmerk Palau brengen. De firma, gevestigd in Haarlem, ontwikkelt en produceert sinds 1997 al haar producten in Nederland.

De collectie bevat sofa’s, fauteuils, stoelen, voetenbanken, hoekbanken en daybeds in verschillende afmetingen en alle denkbare kleurstellingen. De collectie heeft een duidelijk herkenbare stijl, ontwikkeld met gevoel voor evenwicht en oog voor detail. In de productie zijn vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen vanzelfsprekend.

Palau-Boris .jpg

Onder de nieuwe modellen die dit jaar zijn gepresenteerd, is een nieuwe versie van de draaifauteuil Boris van Richard Hutten, met armleuningen. Boris kan ook als Ottoman worden geleverd, in stof en leer met een poot van verchroomd staal. Het bankstel Wave is nu verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. 

Palau-Bee.jpg

Het ranke fauteuiltje Bee is een nieuw ontwerp van Björn Mulder. In dit model komt Björn’s signatuur sterk naar voren: heldere, duidelijke lijnen gecombineerd met gedetailleerd stikwerk. De versie op de foto is uitgevoerd in stof Sudden van Maharam.

Palau-Tank.jpg

Edward van Vliet maakte een nieuwe interpretatie van de oorstoel met Tank. Deze fauteuil is omgeven door een kap waardoor in ontvangstruimtes in alle rust kan worden gebeld of gewerkt. De kap en de fauteuil zijn in stof of leer uit te voeren. Optioneel is Tank verkrijgbaar met een laptopblaadje dat in de armleuning van de fauteuil is weggewerkt of met een open dak.

www.palau.nl  

Reageer op dit artikel