nieuws

De Vries weg bij van Mourik

Geen categorie

Arno de Vries heeft per 1 juni ontslag genomen bij architecten van Mourik te Den Haag, wegens een gebrek aan wederzijds vertrouwen met de zittende directie.

De Vries weg bij van Mourik

De Vries (41), werkte sinds november 2000 bij dit bureau als projectarchitect en later als lid van het managementteam. In deze hoedanigheid droeg hij bij aan de flinke groei die architecten van Mourik de afgelopen zeven jaar doormaakte. In deze periode ontwierp De Vries ondermeer het Cellenhuis en de Drugshulppost in de Bijlmermeer te Amsterdam (de Architect juni 2005), de renovatie van het hoofdkantoor van Tebodin in Den Haag en de nieuwbouw van het onderzoeksgebouw Meander voor de Universiteit Twente (nominatie BNA Gebouw van het jaar 2008, de Architect december 2007). Bij de in aanbouw zijnde uitbreiding van het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) in het Sciencepark Amsterdam, blijft hij de komende tijd namens architecten van Mourik betrokken. Op dit moment is nog onbekend waar De Vries na architecten van Mourik gaat werken.

Reageer op dit artikel