nieuws

Bruisend Brussel in september

Geen categorie

Wie iets met design heeft, moet in september in Brussel zijn. Gedurende deze maand wordt in de Belgische hoofdstad het festival Design September gehouden. Tussen 7 en 30 september kunnen bezoekers tal van activiteiten bezoeken die in het teken staan van design. Design van meubels, verlichting, voorwerpen, industrieel design, grafisch design, food design, landscape design komen aan bod in tal van toepassingen.

Bruisend Brussel in september

Het programma loopt uiteen van tentoonstellingen, vernissages, conferenties, filmvertoningen en debatten, tot bezoeken aan ateliers van designers, vlooienmarkt, stadsparcours en pecha kucha. 

Brussel heeft zich voor dit evenement laten inspireren door andere grote steden zoals Parijs, Londen, Milaan, Amsterdam, Berlijn, Tokio en Singapore. Omdat de stad geen designmuseum heeft wil Brussel zich op deze wijze manifesteren als designhoofdstad van België.

Het volledige programma van het festival designseptember is te vinden op www.designseptember.be

Reageer op dit artikel