nieuws

Schrijf je in voor de Lensvelt de Architect interieurprijs en/of de Mart Stamprijs

Geen categorie

.

De Lensvelt de Architect interieurprijs wordt dit jaar voor de achtste maal uitgereikt voor een in Nederland of België gerealiseerd project. De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De winnaar wordt tijdens de prijsuitreiking op 27 november bekend gemaakt en ontvangt een bedrag van 12.000 euro. 

De Mart Stamprijs wordt dit jaar voor de tweede maal de Mart Stamprijs uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs voor ontwerpers wordt uitgereikt aan het beste stoelontwerp, gemaakt in het jaar voorafgaand aan de toekenning. Ook hier worden de genomineerden en de winnaar aangewezen door een onafhankelijke jury. Aan de prijsvraag is een bedrag verbonden van 5.000 euro. 

Meer informatie over het evenement op www.lai2008.nl

Reageer op dit artikel