nieuws

Project – Woongebouw voor expats

Geen categorie

De gemeente Amsterdam wil het voor buitenlandse werknemers, oftewel kennismigranten, gemakkelijker maken om in de regio Amsterdam te gaan werken en wonen.

Project – Woongebouw voor expats

Voor bedrijven is het van grote waarde dat deze werknemers en hun gezinnen gastvrij worden ontvangen. Bureau Amsterdam Topstad nam daarom het initiatief om struikelblokken voor expats weg te nemen en één loket op te zetten voor inschrijving en verblijfsdocumenten. Ontwerpgroep Trude Hooykaas maakte voor dit nieuw te openen Expat Center op de Zuidas een ontwerp. 

Verwol Projectafbouw maakte voor het interieur van het Expat Center in het WTC de wanden af met een combinatie van T-100 systeemwand met Clearvision 25, een nieuwe profielloze glaswand. Ook zijn er wanden met geperforeerde stalen panelen gemaakt. Dit alles zorgt voor een fraaie en functionele plek voor werknemers en expats.

www.oth.nl 
www.verwol.nl

Reageer op dit artikel