nieuws

Interieur – Flexibele serie meubilair voor zakelijk gebruik

Geen categorie

Voor het inrichten van conferentie- en vergaderzalen, ‘executive offices’ en lobby’s biedt Thonet nu een complete en flexibele meubelcollectie: het A1700 tafelsysteem en het 1800 opbergsysteem, bestaande uit kasten, sideboards en containers. Deze series zijn zo ontwikkeld dat ze wat betreft design en functionaliteit aansluiten op de stoelen en de banken van Thonet.

De A1700 serie is geschikt voor het inrichten van ruimtes waarvan het gebruik voortdurend veranderd. Vanwege de intelligente, innovatieve verbindingstechniek, kunnen de tafelsystemen door slechts één persoon zonder moeite en zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Het is ook geschikt voor het inrichten van werkplekken.

Het programma 1800 bestaat uit kasten, sideboards en containers, die in verschillende groottes en varianten verkrijgbaar zijn. 

De tafelbladen zijn gemaakt van gefineerd meubelspaanplaat met een kern van verlijmde staafjes en kunnen in verschillende houtsoorten en beitstinten worden geleverd. Eenvoudige en soepele communicatie met de modernste techniek is een centraal aspect in de series. Beiden kunnen vrijwel onzichtbaar met de modernste media- en communicatietechnieken worden uitgerust. Zo zijn er bijvoorbeeld geen kabelkanalen zichtbaar en de kleppen voor beeldschermen zijn gefineerd met hetzelfde hout als dat van het tafelblad, waardoor het strakke, transparante uiterlijk van de tafel intact blijft. Met de Thonet mediamodule kunnen 160 deelnemers worden aangesloten aan het stroomnet, een netwerk, USB en geluid.

www.thonet.nl 

Reageer op dit artikel