nieuws

Techniek – Het servet ontgroeid

Geen categorie

Sinds 2001 is het Kennis Centrum Gevelbouw (KCG) het aangewezen instituut voor vragen en opleidingen op het gebied van metalen (aluminium en stalen) gevelbouw. Sinds 1 januari 2008 is het KCG ook actief op het gebied van kunststof gevelbouw.

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) heeft hiertoe, naast de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG), zitting gekregen in het bestuur van het KCG. 

Het KCG heeft als doel nieuwe technologische ontwikkelingen in de branche en aanverwante branches te signaleren en deze te vertalen in kennis. Deze kennis wordt vervolgens overgedragen aan ondernemers en werknemers in de betrokken bedrijven en organisaties.

Hiervoor verzorgt het opleidingen, kwaliteitskeuringen, begeleidt adviestrajecten en kennisprojecten. Het KCG heeft ook een helpdesk voor korte en snelle advisering. 

www.kenniscentrumgevelbouw.nl

Reageer op dit artikel