nieuws

Personalia – Benoeming bij Bureau Stedelijke Planning

Geen categorie

Drs. Toine Hooft en dr. Aart Jan van Duren treden per 1 mei a.s. in dienst als senior consultant detailhandel bij Bureau Stedelijke Planning in Gouda. Beide zijn momenteel nog senior consultant bij Ecorys Vastgoed. Met hun komst zal bij Bureau Stedelijke Planning een aanzienlijke versterking plaatsvinden van het team Centrumontwikkeling en detailhandel.

Hierdoor kan Bureau Stedelijke Planning, dat een sterke groei doormaakt, beter voldoen aan de toenemende vraag naar onderzoeks- en adviesproducten en ontstaat er tevens een optimaal evenwicht tussen producten voor de overheid en private partijen. Voor de opdrachtgevers van Bureau Stedelijke Planning betekent dit een belangrijke toegevoegde waarde op het gebied van kennis, ervaring, informatievoorziening en netwerk.

Drs. Toine Hooft (1967) is bedrijfseconoom en specialist in detailhandel en leisure met ruim 15 jaar ervaring. 
Dr. Aart Jan van Duren (1965) is economisch geograaf en heeft bijna 20 jaar ervaring als onderzoeker en adviseur op het gebied van detailhandel. Hij is specialist op het gebied van supermarkten. In 1995 promoveerde hij bij professor Lambooy aan de Universiteit van Amsterdam op een onderzoek naar het functioneren van de detailhandel in de binnenstad van Amsterdam. 

Bureau Stedelijke Planning is een in Gouda gevestigd onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Het bureau heeft een integraal karakter dat zich zowel richt op wonen, werken als winkelen. De specialiteit van het bureau is centrumontwikkeling. Opdrachtgevers zijn met name gemeenten, projectontwikkelaars en retailers. 

Reageer op dit artikel