nieuws

Wito Kuyvenhoven financieel directeur bij TCN

Geen categorie

Wito Kuyvenhoven is de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van projectontwikkelaar TCN. Met deze benoeming onderstreept het vastgoedbedrijf haar ambitie om verder te groeien op de Nederlandse- en Europese markt. Een uitdaging die Kuyvenhoven graag aangaat.

Kuyvenhoven is afkomstig van PriceWaterhouseCoopers, waar hij als directeur Corporate Finance verantwoordelijk was voor het initiëren en uitvoeren van financierings- en overnametrajecten in onder meer de vastgoedsector. Daarvoor was hij financieel directeur bij vastgoedontwikkelaar AM NV.

TCN heeft voor Kuyvenhoven gekozen vanwege zijn financiële ervaring en zijn kennis van de vastgoedsector. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bewezen een effectieve en succesvolle financiële regie te kunnen voeren. Directeur Rudy Stroink kijkt er dan ook naar uit dat deze ervaring nu wordt ingezet voor TCN.

www.tcnpp.com

Reageer op dit artikel