nieuws

Nieuwe serie buitenmeubelen

Geen categorie

In Keulen introduceerde BeB Italia haar nieuwe serie buitenmeubelen. In deze Outdoor Collection zijn de klassieke witte buitenmeubelen van Richard Schultz uit 1966 opgenomen, die nu ook verkrijgbaar zijn in zwart en in zwartwit.

Nieuwe serie buitenmeubelen

Patricia Urquiola liet zich voor de nieuwe serie Canasta inspireren door gevlochten riet, het traditionele materiaal voor strandstoelen. Zij blies dit op en vergrootte de structuur uit tot er 40 mm brede repen en grote gaten ontstonden. Door dit uit te voeren in vinyl, verkreeg het materiaal extra stabiliteit en duurzaamheid. De collectie bestaat uit een lage en een hoge strandstoel, een lounger annex chaise longue, een bankstel met een lage en een hoge rugleuning en een halfronde zitschelp. Deze zijn verkrijgbaar in brons of wit met bijpassende vaste of losse kussens in diverse stofcombinaties. 

www.bebitalia.com

Reageer op dit artikel