nieuws

Europese designbeurs UNDESIGNABLE komt naar Amsterdam

Geen categorie

Op 17 en 18 mei vindt de Europese designbeurs UNSESIGNABLE voor het eerst in Amsterdam plaats. Op het KNSM eiland, in loods 6 kunnen bezoekers genieten van de mooiste designstukken uit de twintigste eeuw die door 26 Europese galerijen en handelaars worden tentoongesteld.

In navolging van de Nederlandse designbeurs in Eindhoven (mei 2007) en de vakbeurs in Berlijn (november 2007), wil UNDESIGNABLE zich ook in Amsterdam vestigen. Zo kan zij als periodiek evenement bijdragen aan de mode- en designwereld van Amsterdam. De beurs biedt een groot scala aan voorwerpen, zoals meubilair, verlichting, schilderijen, maar ook hedendaags design en kunst gemaakt van plastic, glas of keramiek. De designliefhebber met interesse voor de periode van de jaren 1940 tot heden, komt ruimschoots aan zijn trekken. Werken van bekende ontwerpers als Cees Braakman, Friso Kramer, Jean Prouvé, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Charles en Ray Eames of Joe Colombo zijn te zien in de 700 vierkante meter tentoonstellingsruimte.

www.undesignable.eu 

Reageer op dit artikel