nieuws

Waar functionaliteit en esthetiek samenkomen

Geen categorie

Dat een aantrekkelijke vormgeving en functionaliteit heel goed kunnen samengaan, bewijst de nieuwe douchewandenserie Sphinx 470. Dankzij de variabele breedtes van de wanden zijn riante doucheafmetingen mogelijk. De douchewanden hebben een standaardhoogte van twee meter, maar zowel in de hoogte als in de breedte is maatwerk mogelijk. Zo kunnen de meest uitgesproken wensen worden vervuld.

Waar functionaliteit en esthetiek samenkomen

De wanden zijn standaard vervaardigd van helder veiligheidsglas met GlasPlus. Het transparante, tijdloze en strakke design oogt extra licht, doordat de hoogglans aluminium dwarsprofielen lijken te zweven. Het standaard meegeleverde onderprofiel biedt bescherming tegen spatwater. Ook kan er worden gekozen voor een lager onderprofiel voor een gemakkelijke instap. Door het profiel helemaal weg te laten, ontstaat een volledig barrièrevrije toegang. 

Naar wens kunnen de douchewanden op de vloer of in combinatie met een douchebak worden geplaatst. Door een innovatieve techniek zijn de schroeven onzichtbaar en dankzij de geraffineerde rollagers zijn de schuifdeuren gemakkelijk en geluidloos te openen en te sluiten. 

Ook nieuw bij Sphinx is de collectie 350, die wordt gekenmerkt door robuuste lijnen, subtiele vormgeving en betaalbaar design. Sanitair, badkamermeubels en subtiel vormgegeven accessoires zijn er in vele uitvoering en maten, zodat er een contrastrijk badkamerinterieur kan ontstaan. De 350-serie valt op door haar eenvoud en gebruiksgemak: massieve, robuuste randen en een lichtgewicht uitstraling kenmerken de wastafels, die er zowel ovaal als rechthoekig zijn. Ook de asymmetrische en halfinbouwwastafels zijn er in een grote variatie aan maten (van 60 cm tot 100 cm). De gebruiker kan kiezen voor een uitvoering van de meubels in hoogglanzend wit of met een zebrano-decor. De massieve fronten hebben greeploze deuren en de geruisloze en gemakkelijk lopende ladegeleiders kunnen over de volle lengte open. 

www.sphinx.nl 

Reageer op dit artikel