nieuws

Tijdloos loungelandschap

Geen categorie

Kantoorinrichter Samas introduceert Tiempo, een collectie loungemeubelen die de grenzen tussen huis, kantoor en huiskamerkantoor moeten doen vervagen.

Tijdloos loungelandschap

Mensen ontmoeten, vergaderen, uitrusten, wachten en loungen zijn allemaal mogelijk met dit meubelprogramma. Aangezien de hedendaagse kantoorbewoner steeds hogere eisen stelt aan zijn werkomgeving, die hij net zo mooi wil hebben ingericht als zijn huis, is de tijd van anonieme vergaderopstellingen en wachtruimtes voorbij. Samas wil meubilair leveren voor het kantoor, dat ook thuis niet misstaat. Met Tiempo kan een tijdloos loungelandschap worden gerealiseerd, dankzij modulaire bouwdelen als fauteuils, sofa’s, banken, hockers en tafels. 

Het basisontwerp en de afwerking kenmerken zich door ruimtelijkheid, rust en oog voor detail. Eigen accenten kunnen worden aangebracht door de ruime keuze in bekledingsmaterialen, dessins en kleuren. Tiempo maakt deel uit van de Marinstoll-collectie en is een ontwerp van Daniel Figueroa. 

www.samas.nl

Reageer op dit artikel