nieuws

Organische vormgeving in de badkamer

Geen categorie

Clou lanceert op de VSK, die vandaag van start is gegaan, de MiniSuk-sifon voor fonteinen in gepolijst en geborsteld roestvast staal. Deze universeel toepasbare designsifon is, net als zijn grotere broer Suk, ontworpen door René Holten en is ontwikkeld voor compacte toiletfonteinen.

Organische vormgeving in de badkamer

De uitgebalanceerde organische vormgeving maakt dat deze sifons níet met een kap aan het zicht hoeven te worden onttrokken, ze mogen gezien worden. Een kunststof binnenbuis zorgt ervoor dat er geen nare luchtjes vrijkomen. Zowel de Suk als MiniSuk zijn leverbaar in gepolijst en geborsteld roestvast staal. Er zijn geen separate aansluitstukken en- of verlengstukken nodig, ook niet wanneer de maatvoeringen in het werk afwijken.

Ook nieuw bij Clou is de door Holten ontworpen accessoireserie Slim. De vormgeving is even eenvoudig als ingenieus: een verrassende combinatie van geborsteld roestvast staal met wit siliconenrubber. Slim omvat alle accessoires voor de badkamer, zoals handdoekringen en -haken, beker- en tandenborstelhouders, zeepdispensers en -schalen, toiletborstelgarnituren en wc-papierhouders.

www.clou.nl

De VSK is nog tot en met 15 februari te bezoeken. Meer informatie is te vinden op www.vsk.nl 

Reageer op dit artikel