nieuws

Ontwerpbureau Veeel opent deuren

Geen categorie

Op 7 februari opent Ontwerpbureau Veeel officieel haar deuren aan de Oude Looiersstraat in Amsterdam. De opening valt samen met het startschot voor de campagne: ‘80 ideeën in 10 minuten’

Tijdens de opening laat het bureau live zien hoe hun concept werkt en gaat de uitdaging aan om letterlijk 80 creatieve productideeën in 10 minuten te genereren. 

Ontwerpbureau Veeel bedient zowel de grafische, product- als ruimtelijke ontwerpmarkt. In plaats van een vast team van ontwerpers, werkt het bureau met een ‘poule’ van honderden ontwerpstudenten en freelancers. Samen met de opdrachtgevers formuleert Veeel een ontwerpvraag, die vervolgens door middel van een opdracht of een prijsvraag wordt uitgezet onder de deelnemers aan de poule. Uit de vele ontwerpen die zo worden gegenereerd, kiest de opdrachtgever uiteindelijk de meest geschikte.  

Voor meer informatie, zie www.veeel.nl

Reageer op dit artikel