nieuws

Klein Duimpje in Reuzenland

Geen categorie

Het New China Science and Technology Museum dat in 2009 in Beijing verrijst wordt mede ingericht door het Amsterdamse ontwerpbureau NorthernLight. Dit is het resultaat van een internationale competitie.

Het ontwerpbureau gaat voor het museum, dat wordt gebouwd op de Olympic Green, in de buurt van het Olympisch Stadion – ‘Birdnest’ – de grootste tentoonstelling ontwerpen. De ‘SciTech and Life’-expositie beslaat 6400 vierkante meter en wil bezoekers op interactieve wijze inzicht geven in wetenschappelijke, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd. 

De inzending van NorthernLight is geselecteerd vanwege “de hoge mate van creativiteit van de ontwerpen en de kwaliteit van het voorgestelde plan van aanpak.” 

www.northernlight.nl 

Reageer op dit artikel