nieuws

Veiligheidsdaksteun

Geen categorie

Roymans heeft een veiligheidsdaksteun ontwikkeld voor het veilig werken aan het dak

Met dit product kunnen dakwerkers zich zekeren zodat zij hun werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren. De steunen worden op het staal- of betondak bevestigd. De veiligheidssteunen kunnen worden gebruikt voor, tijdens en na de bouwwerkzaamheden, dus ook tijdens onderhoud, inspectie of reparatie aan het dak. De VDS 10-veiligheidssteunen zijn uitvoerig getest en voldoen op alle punten aan de wet- en regelgeving voor het veilig werken op een dak. VDS 10-steunen zijn eenvoudig in het gebruik. Ze kunnen aan de meest voorkomende type dakplaten worden bevestigd, ze zijn duurzaam geconserveerd, geïsoleerd en waterdicht. De steunen worden vier meter van de dakrand geplaatst en twee meter haaks op de dakranden met de bijgeleverde bevestigers. 

www.roymans.nl

Reageer op dit artikel