nieuws

Oogstrelende en slimme designradiator

Geen categorie

De vrijstaande variant van de KnockOnWood-radiator roept volgens fabrikant Jaga vaak de vraag op of het nu een tafeltje of een bankje is. Het ontwerp spreekt duidelijk tot de verbeelding. De KnockOnWood is al enkele jaren geleden geïntroduceerd en won dankzij de fraaie vormgeving en houten afwerking een IF design award.

Oogstrelende en slimme designradiator

De doorontwikkeling van de KnockOnWood leidde onder andere tot een vrijstaande variant. Daarop is standaard Dynamic Boost Effect (DBE) toegepast, een systeem dat voor een tijdelijke aanvulling op de warmteverspreiding in een ruimte zorgt. Het zelfdenkende systeem start wanneer de omgevingstemperatuur daarom vraagt, uiteraard afhankelijk van de instelling van de thermostaat. Daardoor worden grote temperatuurschommelingen voorkomen of wordt een ruimte extra snel opgewarmd.

Standaard ingebouwd in de KnockOnWood is de Low H2O-techniek. Deze toepassing laat de verwarming sneller opwarmen, is energiebesparend en houdt de temperatuur in alle ruimten onder controle. Deze techniek levert een energiebesparing op van 12 procent op jaarbasis.

De vrijstaande KnockOnWood is leverbaar in vier lengtematen en in vier soorten hout, die op verschillende manieren zijn bewerkt: eiken (natuur, gebleekt, grijs, bruin, mahonie en wengé), beuken en beuken gebleekt, alpi zebrano en esdoorn. 

De KnockOnWood is te combineren met alle centrale verwarmingssystemen, en tevens geschikt voor lagetemperatuurverwarming.

www.theradiatorfactory.com 

Reageer op dit artikel