nieuws

nieuwe partner voor Inbo

Geen categorie

Per 1 januari is ir. J.W. van Gils benoemd tot partner van Inbo. Samen met collega-partner Jan Slot gaat hij leiding geven aan Inbo Adviseurs Bouw Amersfoort. Deze groep heeft het ontwikkel- en realisatieproces van onder andere complexe, grootschalige utiliteitsbouw als kernactiviteit.

De partnergroep van Inbo is verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het strategische beleid van het bureau. Ook begeleiden Van Gils en Slot projecten van vooraanstaande binnenlandse en buitenlandse architecten, waarbij zij namens Inbo optreden als intermediair tussen architectuur, haalbaarheid en maakbaarheid. De nieuwbouw van het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Zaken in Den Haag door architect Hans Kollhof, de nieuwbouw ‘Amsterdam Symphonie’ en de woongebouwen ‘Gershwin 3’ aan de Amsterdamse Zuidas, zijn enkele hiervan voorbeelden.

www.inbo.com

Reageer op dit artikel