nieuws

Kijk eens wat vaker in de spiegel

Geen categorie

Speciaal voor de optiekbeurs Silmo in Parijs ontwikkelde ontwerpbureau Hoet uit België een reeks accessoires bedoeld voor opticiens en brillenwinkels.

Kijk eens wat vaker in de spiegel

Oprichter Patrick Hoet is al lang actief in de optiekbranche, eerst als opticien, daarna als ontwerper van brillenmode. Hij kent daardoor de behoeftes van een optiekzaak. De nieuwe collectie accessoires bestaat uit een aantal spiegels die op de verkooptafel kunnen worden geplaatst en gemakkelijk hanteerbaar zijn. Bijzonder zijn ook de wandspiegels Mosaic en Carpet, twee vierkante spiegels met een zwart kader en daarop een mozaïek-patroon en een vervormd bloemmotief. Op elkaar geplaatst vormen ze één geheel; één spiegel, één dessin. Door het niveauverschil tussen de twee spiegels komt het beeld tot leven. Meerdere spiegels kunnen gecombineerd worden om een volledige spiegelwand te creëren. 

Verder zijn er nog twee tafelspiegels, de Tumble en de Mute. De een is vierkant en kan gedraaid of gekanteld worden volgens de gewenste hoek. De drager, gemaakt van gebeitst eikenhout, heeft vier verschillende steunvlakken en is verkrijgbaar in twee formaten. De Mute is van zwart gepoedercoat aluminium en heeft ronde, wulpse vormen. 

www.hoet.eu

Reageer op dit artikel