nieuws

Duurzame en brandveilige isolatie voor plat dak

Geen categorie

Powerdeck van Recticel Insulation garandeert een duurzame en brandveilige manier om platte daken te isoleren. De isolatieplaten zijn vormvast, waterafstotend, licht in gewicht en hebben een groot isolerend vermogen. De hebben standaardafmetingen van 1200 mm x2500 mm. Door deze grote afmetingen wordt het aantal naden beperkt. De dikte varieert van 30 mm tot 120 mm.

Duurzame en brandveilige isolatie voor plat dak

Dankzij goede en duurzame drukweerstand, blijft het dak beloopbaar. De isolatie is inzetbaar onder zowel mechanisch bevestigde tweelaagse bitumineuze of eenlaagse kunststofbekledingen. Powerdeck heeft een FM Approval class en is Keymark gecertificeerd (kwaliteitsmerk). Keymark heeft als voornaamste doelstelling het garanderen van de continuïteit van de kwaliteit van het product. Hiervoor wordt het product initieel getest, wordt er geauditeerd en gecertificeerd door derden. De fabrikant wordt daarbij doorgelicht en moet aantonen dat zijn kwaliteitssysteem functioneert. Het Keymark is het Europese paspoort van een product, doordat het systeem alle op het CE-label gedeclareerde informatie valideert.

www.powerdeck.nl

Reageer op dit artikel