nieuws

BNA Gebouw van het jaar 2008 van start

Geen categorie

De wedstrijd voor het BNA Gebouw van het Jaar 2008 is van start gegaan. Met deze prijs wil de Bond van Nederlandse Architecten de aandacht vestigen op de kwaliteit van nieuw gebouwd werk van BNA-architecten.

De inzending verloopt geheel online. Via de website www.bnagebouwvanhetjaar.nl, die in vernieuwde vorm de lucht in is gegaan, kan iedere deelnemer maximaal vijf projecten inzenden.

De inzendingen worden beoordeeld door vakjury’s, voor elke regio één. De landelijke jury, die dit jaar bestaat uit Geert Dales (juryvoorzitter), Sjoerd Soeters (Soeters Van Eldonk), Koen van Velsen (Architectenbureau K. van Velsen), Dietmar Werner (Volker Wessels Vastgoed) en Mariet Schoenmakers (AM Wonen), beslist daarna welk project de eervolle titel BNA Gebouw van het Jaar 2008 krijgt.

Tot en met dinsdag 5 februari kunnen deelnemers hun inzendingen plaatsen. De regionale genomineerden en winnaars worden in maart en april bekend. Op 24 april wordt de winnaar van het BNA Gebouw van het Jaar 2008 bekendgemaakt tijdens de feestelijke landelijke uitreiking.

Reageer op dit artikel