nieuws

Interieur – Nieuws voor de winter

Geen categorie

In de opnieuw ingerichte showrooms van het Dutch Design Center in Utrecht toont Pastoe een aantal nieuwe producten.

Interieur – Nieuws voor de winter

Het meest trots is het merk op de Slim Shelf die zij hebben ontwikkeld, een speciale ‘plank’ die zonder extra of ontsierende ondersteuningen tot een lengte van 128 cm kan worden toegepast. De Slim Shelf kan bovendien worden belast tot circa 50 kilo, zonder daarbij noemenswaardig door te buigen. Het paneel van mdf heeft een sandwich-constructie waarin twee lagen aluminium zijn geïntegreerd. Optisch heeft de plank dezelfde dikte, uitstraling en afwerkingsmogelijkheden weten te behouden, maar hij kan wel zwaarder worden belast. De brede, maar vooral ook de dunne plank, biedt daardoor meer mogelijkheden voor een ruimtelijker, horizontaler woonbeeld. 

Noon, de sobere, stijlvolle en eenvoudige kastenserie, is door Pastoe opgefrist met een serie nieuwe fineren. De kaders, achterpanelen, deuren, kleppen of lades kunnen worden afgewerkt in kersen-, noten- of eikenfineer, waardoor de collectie een warmere uitstraling heeft gekregen.

Vision Elements is een uitbreiding op de Vision-serie. Door de toepassing van doorlopende bladen wordt meer rust gecreëerd en een fraai detail is de rand in verstek. Vision Elements is op zichzelf toepasbaar: aan de wand, op een plint of frame, maar kan ook als losse module worden gecombineerd met het bestaande programma. 

De gebruiker heeft de keuze uit vier multifunctionele ‘highboards’ en negen ‘lowboards’ in verschillende dieptematen. De rompen kunnen ingevuld worden met deuren, kleppen, laden en binnenladen die openen en sluiten door middel van een druksysteem. Vision Elements is verkrijgbaar in alle lakkleuren van Pastoe; basic, hoogglans en mat.

www.pastoe.nl
www.dutchdesigncenter.nl

Reageer op dit artikel